Wandgrimeurs

Specialisten

Van mens tot mens praten over je hypotheek

Laagdrempelig, toegankelijk en informeel. Dat is de dienstverlening van De Heij Adviesgroep in ’t Zand, de buurtschap in de gemeente Schagen. “We hechten veel waarde aan persoonlijk contact, op een heel menselijke manier. Bij ons kun je eenvoudigweg binnenlopen, zonder afspraak. Of we komen bij je thuis voor een advies aan de keukentafel”, zegt eigenaar en kantoorhouder Jack de Heij.

Hij maakt deel uit van de derde generatie van een familiebedrijf dat al ruim zeventig jaar bestaat. “Mijn opa is hiermee begonnen, waarna mijn vader de onderneming heeft voortgezet”, aldus Jack, die de organisatie nu samen met zijn zus Saskia leidt. “We zijn dus geworteld in deze regio en daarmee een vertrouwd adres voor meerdere generaties. Dat merken we ook: we spreken regelmatig kinderen van ouders die hier ook al lange tijd klant zijn.”

De Heij Adviesgroep biedt financieel advies aan zowel particuliere als zakelijke klanten in de regio rond Den Helder en Alkmaar. “We zijn thuis in hypotheken, verzekeringen en pensioenen, maar adviseren mensen ook meer in het algemeen over financiële zaken. Veel klanten hebben ook hun bankzaken hier ondergebracht”, weet Jack.

Regiobank

Dat laatste is mede mogelijk omdat De Heij Adviesgroep is aangesloten bij Regiobank. “Deze bank pakt de zaken juist anders aan dan de meeste andere banken”, legt Jack de Heij uit. “De meeste grote banken hebben tegenwoordig alleen nog fysieke vestigingen in grote steden. Dat betekent minder tijd voor menselijk contact en minder oog voor hun specifieke vragen en belangen. Voor ons geldt dat niet; wij blijven gewoon in de buurt en zijn daardoor open, toegankelijk en laagdrempelig. Je kunt hier eenvoudig binnenlopen, wordt ontvangen met een kop koffie of thee. We spreken elkaar aan in de ‘je’-vorm en treft altijd een vertrouwd gezicht. Een vaste medewerker met kennis van de achtergrond en je financiële situatie helpt je met je bankzaken.”

Dat De Heij Adviesgroep partner is van Regiobank wil overigens niet zeggen dat het aanbod aan hypotheken en verzekeringen zich beperkt tot deze geldverstrekker. De organisatie heeft een breed netwerk en kan dus ‘shoppen’ voor de oplossing die het beste bij je past.  

Verzekeren

In samenspraak met de adviseur Jack de Heij (particuliere en zakelijke markt) en hypotheekadviseur Leon Rood krijg je de beste adviezen op het gebied van hypotheken en bankzaken. “We kijken samen, gewoon hier op kantoor of bij jou thuis, naar je persoonlijke situatie en stemmen daar ons hypotheekadvies op af”, aldus Jack. “Daarnaast regelen we in overleg alles wat met het verzekeren van je woning te maken heeft.”

Te denken valt aan een woonhuis- en inboedelverzekering, autoverzekering en eventueel andere vervoermiddelen, zoals e-bikes of scooters. “We krijgen vaak de vraag wat je nu wel en niet moet verzekeren. Maar dat is vaak een zeer persoonlijke aangelegenheid. We kijken vooral naar wat jij wilt, wat jij belangrijk vindt en naar je huidige en toekomstige omstandigheden.”

Buiten kantooruren

De gesprekken vinden plaats in alle rust en openheid. Dat kan op de kantoorvestiging in ’t Zand, maar ook bij de klant thuis. Of desgewenst telefonisch of via een Zoom- of Teams-verbinding. “We vinden je als klant belangrijk en nemen er dus graag en goed de tijd voor. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos. Pas als we zeker weten dat het van beide kanten klikt, praten we verder.”

Onderdeel van de persoonlijke benadering is ook de mogelijkheid om buiten kantooruren vragen te stellen. “We begrijpen dat je financiële huishouding je ook ’s avonds of in het weekend kan bezighouden”, zegt Jack de Heij. “Daarom vinden we het belangrijk dat je met dringende vragen 24 uur per dag bij ons terecht kan: via ons 06-nummer, via de app of via e-mail.”

Meer weten? Neem contact op:

De Heij Adviesgroep
Pastoor Velzeboerstraat, 1756 AW ’t Zand
 0224 – 591 228 / 06 – 45 54 62 36
www.deheij.nl / info@deheij.nl