Specialisten

De verkoop van je huis is een serieuze zaak. Hoe langer het duurt voordat je woning verkocht is, hoe groter de kans op extra kosten vanwege dubbele woonlasten. Daarnaast wil je natuurlijk verkopen voor de beste prijs.

Dat alles vraagt om kennis van de woningmarkt, een duidelijk promotieplan en deskundig onderhandelen. Niet echt dagelijkse kost voor de gemiddelde huizenverkoper. Het is dan ook verstandig om je door een verkoopmakelaar te laten begeleiden. Bij een makelaar van ERA ben je in goede handen. ERA is een samenwerkingsverband van zo’n 150 kwaliteitsmakelaars, die op franchisebasis als zelfstandig makelaar werken. Het voordeel daarvan is dat er een nauwe onderlinge samenwerking is, maar het contact met jouw ERA makelaar is erg persoonlijk.

Era Makelaardij Schagen

Eén van die makelaars is Frits Hallensleben van Era Makelaardij Schagen. Hij is sinds 1993 werkzaam als makelaar. Tot 2011 in Den Helder en nu alweer geruime tijd in Schagen, waardoor hij de lokale woningmarkt erg goed kent. Frits heeft veel ervaring en is ook erkend taxateur. Zijn benadering is informeel en laagdrempelig. “Ik vind het belangrijk om er voor de mensen te zijn, op een persoonlijke manier. Daarin is bijna niets me teveel. Ik ga net wat verder dan de finishstreep.” Klanten hebben daar duidelijk waardering voor, want de beoordelingen zijn zeer positief.

Bij Era Makelaardij Schagen kun je terecht voor een aantal vrijblijvende gratis diensten, zoals een marktanalyse en een woonadviesgesprek:

Analyse verkoopkansen

Op de site kun je een gratis waardebepaling van de te verkopen woning doen. “Je krijgt dan een vergelijkende marktanalyse, die gebaseerd is op gegevens als concurrentie op de markt en recent verkochte woningen,” vertelt Frits. “Volledig vrijblijvend, het verplicht je tot niets, maar geeft wel een goed inzicht in je verkoopkansen.”

Gratis woonadviesgesprek

Een andere gratis dienst van Era Makelaardij Schagen is het woonadviesgesprek. Daarin bespreekt Frits samen met jou je woonwensen en je toekomstplannen. Waar sta je nu en waar wil je naartoe? Als je een duidelijk plan hebt weet je waar je aan toe bent en kun je gerichtere stappen nemen.

Snelle verkoop voor een goede prijs

Besluit je met Frits in zee te gaan voor de verkoop van je huidige woning, dan zal hij er alles aan doen om te zorgen dat je je huis snel en voor een goede prijs kunt verkopen. Dat betekent onder andere dat er een groot professioneel verkoopbord in de tuin komt en dat er een omwonendenmailing de deur uit gaat. Om een zo goed mogelijke verkoopprijs te krijgen, is het van belang dat je woning optimaal gepresenteerd wordt. Ook daar besteedt Frits enorm veel tijd aan. “Hoe meer aandacht je daar voor hebt, hoe hoger de opbrengst. Ik werk met een eigen verkoopstylist en goede foto’s. Daarnaast wordt er een professionele video gemaakt die door de verkoper makkelijk te delen is binnen het eigen netwerk en op social-media.”

Meer weten?

Neem dan contact op via telefoon of mail. Je bent ook altijd welkom om zo even binnen te lopen, dat kan op werkdagen tussen negen en vijf uur. Frits staat je graag te woord!

ERA makelaardij Schagen
Rensgars 1C, 1741BR Schagen
Telefoon: 0224-215777
Mail: eramakelaardijschagen@era.nl

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.