Lokaal nieuws vrijdag 17 april 2020

Nieuw: 3D-Keukenplanner; ontwerp zelf uw keuken vanuit huis!

De eerste tien online ontwerpers ontvangen een 3-delige Berghoff Messenset t.w.v. €29,95.

Wij willen het u in deze tijd zo makkelijk mogelijk maken. Sinds kort vindt u op onze website onze nieuwe 3D-planner, met deze planner kunt u in een paar simpele stappen uw eigen ontwerp maken voor uw nieuwe keuken vanuit uw huiskamer! U kunt starten vanuit een standaard ruimte, door zelf een ruimte vrij te tekenen of door een eerder opgeslagen ontwerp te openen. De door u gemaakte keukenontwerpen kunnen wij in de showroom bekijken en aanpassen. Wij zien graag uw ontwerpen tegemoet, geheel gratis en vrijblijvend!

De eerste tien online ontwerpers ontvangen van ons een 3-delige Berghoff messenset t.w.v. € 29,95. Indien u al in het bezit bent van een bestaande tekening of ontwerp, dan kunt u deze ook naar ons sturen via Whatsapp op nummer 06-18796552.

Maak snel uw keukenontwerp online en maak ook nog eens gebruik van onze mooie aanbiedingen voor de maand april: Bij aankoop van een keuken krijgt u van ons een Quooker, t.w.v. € 1000,-, en/of een Downdraft pannenset t.w.v. € 499,-. cadeau.

In verband met de Corona maatregelen konden wij niet open tijdens de Paasdagen zelf, daarom zijn deze aanbiedingen geldig voor de hele maand april.

Kom gerust langs en informeer naar de voorwaarden.

Meer informatie: www.dekeukenzaak.nl

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Schagen.

Aanmelden