Lokaal nieuws donderdag 30 september 2021 Bron: Buitenvaert Schagerbrug

Positief advies van de welstand

Goed nieuws!

We hebben een positief advies van de welstand ontvangen op het schetsontwerp van de woningen van plan Buitenvaert in Schagerbrug. Op de afbeelding ziet u alvast een impressie.

 

De komende periode gaat architectenbureau De Wolff & Partners de schetsen verder uitwerken om tot een goedgekeurd definitief ontwerp te komen. Hierna kunnen de werkzaamheden worden gestart richting de omgevingsvergunning en voorbereidingen voor de verkoop van de verschillende woningtypes. De prognose is om medio november in de verkoop te gaan.

Interesse in dit nieuwbouwplan? Meldt u vrijblijvend aan als geïnteresseerde via deze projectwebsite. U wordt per e-mail op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen en startdatum van de verkoop.

 

Meer weten over Buitenvaert Schagerbrug

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Schagen.

Aanmelden