Lokaal nieuws donderdag 10 maart 2022 Bron: Buitenvaert Schagerbrug

Binnenkort in verkoop

De vernieuwde projectwebsite is online.

De impressies van de 9 vrijstaande woningen, 18 twee-onder-één-kapwoningen, 8 rijwoningen, 18 appartementen & 3 vrije sector kavels die het plan rijk is, kunt u hierop zien. De website is tevens uitgebreid met informatie zoals de plattegronden van de woningen, een duidelijke situatie en de circa vanaf prijzen. Het is nu mogelijk om een eigen account aan te maken en uw voorkeur voor uw favoriete woning(en) en/of kavel(s) kenbaar te maken.

Voordelen van een eigen account?
- Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws
- Voorkeuren online doorgeven en aanpassen
- Alle documenten van uw favoriete woning(en) en kavel(s) bij elkaar
- De status van het project en van uw favoriete woning(en) en kavel(s) bekijken
- Persoonlijke gegevens kunt u zelf wijzigen

Wanneer in de verkoop?
De aankomende tijd zijn wij nog volop bezig om de verkoopinformatie zoals de verkoopbrochure, kopers contracten, tekeningen, technische omschrijvingen en dergelijke gereed te maken.
Als u een account heeft aangemaakt, wordt u automatisch geïnformeerd wanneer de verkoopdocumentatie beschikbaar is én vanaf welke datum de verkoop definitief van start gaat. 

De verkoop is in handen van
Verheul Makelaardij
Tel. 0224-217600
E-mail: schagen@verheulmakelaardij.nl

Meer weten over Buitenvaert Schagerbrug

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Schagen.

Aanmelden