Lokaal nieuws donderdag 07 april 2022 Bron: Buitenvaert Schagerbrug

Verkoop gestart woningen & kavels

Inschrijving sluit op zondag 24 april as. om 22:00 uur!

De verkoop is van start gegaan voor de woningen en kavels en de verkoopdocumentatie is beschikbaar. De verkoop van de appartementen volgt later.

Verkoopdocumentatie en uitgebreide lotingsvoorwaarden beschikbaar
U kunt de verkoopbrochure en de uitgebreide lotingsvoorwaarden van de woningen en kavels online downloaden via uw account. Dit is te vinden bij uw persoonlijke account onder het kopje bestanden. Wilt u liever beschikken over een hardcopy versie van de verkoopdocumentatie? Dan kunt u deze ophalen bij Verheul Makelaardij, Westerpark 158 te Schagen.

Nog geen account?
Onder de button “account” kunt u uw gegevens invullen, vervolgens ontvangt u een activatielink via de mail om uw registratie te bevestigen. Hierna is uw account actief.

Inschrijven
Wilt u zich definitief inschrijven voor een projectmatige woning of kavel in plan Buitenvaert te Schagerbrug? Dan kunt u dit nu via de website middels uw account doen (m.u.v. appartementengebouw Huize Buitenvaert, verkoop hiervan start later).

De inschrijving sluit op zondag 24 april as. om 22:00 uur!

Let op, heeft u reeds een account, omdat u zich voorafgaand heeft aangemeld als geïnteresseerde? Ook dan dient u het online inschrijfformulier in te vullen om zich definitief in te schrijven!

Vragen betreffende inschrijving en verkoop
Voor tussentijdse vragen kunt u terecht bij de makelaars van Verheul makelaardij 
Tel. 0224-217600
E-mail schagen@verheulmakelaardij.nl

Meer weten over Buitenvaert Schagerbrug

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Schagen.

Aanmelden