Lokaal nieuws dinsdag 26 april 2022 Bron: Buitenvaert Schagerbrug

Loting van de woningen en kavels en verkoop appartementen

Maandag 25 april heeft de loting plaatsgevonden in het bijzijn van de notaris, een afvaardiging van de dorpsraad, de makelaar en USP Vastgoed.

Er is grote belangstelling voor de woningen en kavels in plan Buitenvaert getoond. 123 kandidaten hadden zich ingeschreven om in aanmerking te komen voor een van de 35 woningen en 3 kavels.

Alle bouwnummers zijn voorzien van een kandidaat koper, waarvan 37 uit Schagerbrug en gemeente Schagen (categorie 1 en 2) en 1 kandidaat daar buiten (categorie 3).

18 appartementen binnenkort in de verkoop
Tevens worden er in plan Buitenvaert nog 18 appartementen gerealiseerd. Het bestemmingsplan is onlangs onherroepelijk geworden. De verkoop start naar verwachting in juni.

Heeft u een account, dan laten wij u te zijner tijd per e-mail weten wanneer er meer informatie beschikbaar is en wanneer u zich definitief kunt inschrijven om in aanmerking te komen voor een van deze appartementen.

Nog geen account?
Onder de button “account” kunt u uw gegevens invullen, vervolgens ontvangt u een activatielink via de mail om uw registratie te bevestigen. Hierna is uw account actief en wordt u per e-mail op de hoogte gehouden.

Vragen
Voor vragen kunt u terecht bij de makelaars van
Verheul Makelaardij
Tel. 0224-217600
E-mail schagen@verheulmakelaardij.nl

Meer weten over Buitenvaert Schagerbrug

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Schagen.

Aanmelden