Nes Noord

Schagen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Nes Noord - Wonen op het nieuwe land

Wonen nabij het water: dat is Nes Noord ten voeten uit. Een nieuwe, waterrijke wijk ten noorden van Hoep-Noord in het centrum van Noord-Holland-Noord. De keuze aan woningen is enorm, je vindt er nieuwbouwhuizen in alle soorten en grootten.
Drie nieuwbouwprojecten

In Nes Noord worden circa 450 woningen gebouwd, verdeeld over 3 op zichzelf staande woongebieden: Dorpsweide, Dorpsveld en Waterveld. Dorpsweide, een gebied in het zuiden van het plan met enkele appartementengebouwen, is al gereed. Dorpsveld is ook al deels gereed, hier komen ongeveer 200 woningen, in het midden van het plan. Van de laatste fase start de bouw in juli 2017. Het laatste project in Nes Noord wordt Waterveld, ten noorden van de Cornelis Blaauwboerlaan.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nes Noord
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Schagen.

Aanmelden