Plan Laan

Schagen - Schagen
Actueel aanbod

€ 193.000,- tot € 609.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
70 - 246m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 4

Over dit project

Plan Laan nieuwbouw in Schagen

Midden in het centrum van Schagen komt in 2017 een gloednieuw en stijlvol gebouw. Naast het gemeentehuis komen 20 appartementen en 4 penthouses met 36 parkeerplaatsen. Plan Laan in Schagen is ideaal voor iedereen die kiest voor de levendigheid van het centrum maar ook houdt van de rust van een schitterende omgeving.
Unieke ligging in het centrum

De ligging van Plan Laan is uniek. Net aan de rand van het gezellige centrum van Schagen. Met zijn markten en winkelstraten, vele cafe’s, terrasjes en voorzieningen. Maar ook op fietsafstand van het strand en de duinen en de weidse polders rond Schagen met leuke dorpjes.


Er wordt in Schagen een plan ontwikkeld, genaamd "Laan". Bestaande uit 28 appartementen en vijf penthouses allemaal met parkeerplaats in de beveiligde garage onder het gebouw.
Het gebouw bestaat uit begane grond en vier verdiepingen.
Op de begane grond bevinden zich de entrees, de entree naar de parkeergarage, de bergingen en een viertal bedrijfsruimten. Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich elk elf appartementen. Op de derde verdieping vindt u zes appartementen. Daarnaast zijn er vijf penthouses gelegen op de derde- en doorlopend naar de vierde verdieping.

Penthouses
De vijf penthouses beschikken over twee etages. Op de derde etage bevindt zich de ruime woonkamer met open keuken, een separaat toilet, twee slaapkamers en een badkamer met bad, douche en toilet. Op de vierde verdieping bevinden zich nog twee verblijfsruimten. Via ��n van de verblijfsruimte heeft men toegang tot het dakterras. Twee van de vijf penthouses hebben in plaats van een verblijfsruimte een vide welke via een trap in de woonkamer bereikbaar is.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Plan Laan
Prijs
€ 193.000,- tot € 609.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats
Tuin
Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Balkon
10 tot 15 m2, 5 tot 10 m2, groter dan 15 m2
Overige
Lift

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Schagen.

Aanmelden