Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Petten

Schagen - Schagen
Toekomstig aanbod

Over dit project

Samen werken aan wonen in Petten
Petten verdient een nieuwe wijk! Scholtens Projecten, ZeemanVastgoed en de gemeente Schagen hebben de handen in elkaar geslagen om zich in te zetten voor woningbouw in Petten. ZeemanVastgoed en Scholtens Projecten zijn samen eigenaar van het voormalige HHNK-terrein aan de Zuiderhazedwarsdijk. Deze bijzondere locatie kan een belangrijke rol spelen in woningbouwopgave.
Wonen in Petten
Petten ligt in de kop van Noord-Holland vlakbij Callantsoog en Schoorl. Petten heeft een complete metamorfose ondergaan. De kustplaats heeft een geweldig nieuw zandstrand gekregen en het duingebied is flink uitgebreid. Enorme hoeveelheden zand zijn opgespoten om Petten en het achterland te beschermen tegen overstromingen en de zee.

Ook in het centrum van Petten is het een en ander veranderd, zo is er een prachtig dorpsplein gecreƫerd. Het is mooier en functioneler geworden en het geeft een fijn vakantiegevoel! De kerk aan het dorpsplein is gebouwd na de Tweede Wereldoorlog. Helaas is de oude hervormde kerk in de oorlog verloren gegaan. De kerk wordt momenteel als cultureel centrum gebruikt.

Wonen in de natuur
Prachtig zandstrand en duinen
Mooie wandel- en fietsroutes
Omringd door bossen
Winkels nabij
Voor starters, gezinnen en senioren
15 minuten van Alkmaar

Voor meer informatie gaat u naar de website www.wonen-petten.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Petten
Type woningen
Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Schagen.

Aanmelden