Landsheer Warmenhuizen fase 1

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Schagen - Schagen
Toekomstig aanbod

€ 218.820,- tot € 229.240,-

Kenmerken

Woonoppervlak
50 - 50m2
Kaveloppervlak
33 - 49m2
Aantal slaapkamer(s)
1

Over dit project

In de nieuwe wijk ‘Landsheer’ gelegen aan de oostkant van Warmenhuizen wordt op korte afstand van het centrum een prachtig plan van 153 woningen gerealiseerd. Met een divers aanbod is het geschikt voor meerdere doelgroepen en woonwensen. De woningen hebben een dorpse sfeer met warme kleuren en stoere materialen. Het plan bestaat uit een vrijstaande woning, twee-onder-een-kapwoningen, rij- en hoekwoningen, gelijkvloerse patiowoningen, kwadrantwoningen, rug-aan-rugwoningen voor starters en een kleinschalig appartementengebouw. Veel mogelijkheden voor een nieuw (t)huis!

De woningen zijn ontwikkeld door StartBlock en zijn energiezuinig. Het zijn fabrieksmatig gebouwde houten woningen van 5 meter breed en 4 meter diep, met ca. 50m2 woonoppervlakte. De woningen zijn aan elkaar gebouwd (rug-aan-rug) waardoor er geen achtertuin op het eigen terrein is, maar aan de voorkant is een fijn terras.

Compact wonen met klasse.
De woning beschikt over 3 woonlagen met ruimte voor een moderne leefkeuken op de begane grond, een gezellige woonkamer op de eerste verdieping en een mooie slaapkamer op de tweede verdieping.

In de fabriek is de woning voorzien van een nette badkamer en toilet. Buitenom zijn kunststof kozijnen geplaatst. Dankzij de inzet van duurzame bouwmaterialen is de woning onderhoudsarm.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Landsheer Warmenhuizen fase 1
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
28
Prijs
€ 218.820,- tot € 229.240,-
Type woningen
Hoekwoning, Overig, Rijwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp
Overige
Terras

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Schagen.

Aanmelden