Rode Kool Sint Maarten

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Schagen - Schagen
Actueel aanbod

€ 324.840,- tot € 394.840,-

Kenmerken

Woonoppervlak
103 - 120m2
Kaveloppervlak
99 - 177m2
Inhoud
382 - 454m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

WONEN IN RODE KOOL: Wonen in een dorp met karakter

De bouw van project Rode Kool vordert snel. Nog 1 woning (bouwnr 28) te koop, je allerlaatste kans!
Het is mogelijk de locatie en de nog te koop staande woning op afspraak te bezichtigen.
Wil je een afspraak op locatie neem dan contact op met één van de makelaars:

VLIEG Schagen, bel 0224 – 296 441
Van de Giesen makelaars, bel 0226 – 422 807

Wil je wonen in een karaktervol dorp nabij Schagen aan de historische Westfriese Omringdijk niet ver van de duinen en het strand? Dan is wonen in Rode Kool in Sint Maarten (Noord-Holland) een uitgelezen kans. Wees er snel bij want Sint Maarten wacht al jaren op deze uitbreiding en eindelijk is het nu zo ver. Tweeëndertig karaktervolle en energiezuinige nieuwbouwwoningen.  Maak kennis met het fraaie nieuwbouwproject Rode Kool in Sint Maarten. 

PLAN MET VEEL UITSTRALING EN KWALITEIT
Rode Kool omvat 32 nieuwbouw woningen en is ontsloten vanuit de hoek van de Omloop en de Kastanjelaan. Tevens is er langzaam verkeer ontsluiting over het water naar de Kastanjelaan. De Rode Kool is bepaald geen doorsnee plan. Er is in dit plan absoluut niet bespaard op uitstraling en kwaliteit. En dat in tijden van aanzienlijke bouwprijsstijgingen! Het plan kent namelijk de luxe van fraaie voordeuren met zijlichten, ramen en deuren met roedes, windveren, ruime dakoverstekken en koppenrollagen, maar ook extra veel zonnepanelen.

WONINGTYPES
In het plan zijn zes verschillende typen woningen, te weten:

Tussenwoning breedte 5,10 meter met een woonoppervlakte van 103 m2
Tussenwoning breedte 5,4 meter met een woonoppervlakte van 110 m2
Tussenwoning met topgevel breedte 5,10 meter met een woonoppervlakte van 112 m2
Tussenwoning met topgevel breedte 5,40 meter met een woonoppervlakte van 120 m2
Hoekwoning breedte 5,10 meter met een woonoppervlakte van 103 m2
Hoekwoning breedte 5,40 meter met een woonoppervlakte van 110 m2

INDELING WONING
De indeling van de woning is als volgt; Hal met meterkast, toilet en opgang naar trap. Vanuit de hal kom je binnen in een ruime woonkamer en -keuken. In de keuken heeft u een dubbele raampartij met zicht op de straat. In de woonkamer is er een openslaande deur naar de tuin alsmede twee hoge raampartijen waardoor als je zit op de bank altijd zich hebt op de tuin. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Op de bovenste verdieping is nog een zee aan ruimte die zelf naar eigen inzicht is in te delen. Hier is prima een ruim kantoor of nog een extra slaapkamer te creëren. Op deze verdieping bevindt zich tevens de aansluiting voor de wasmachine en –droger alsmede de binnenunit van de lucht warmtepomp.

Afhankelijk van de situering van de woningen zijn de achtertuinen gelegen op het zuiden, westen of oosten. De woningen hebben ook een kleine voortuin waar een groene haag van circa 60 cm hoogte wordt aangeplant. Alle woningen beschikken in de achtertuin  over een buitenberging van circa 5 m2,  deze is  via een achterpad te bereiken. Parkeren vindt plaats naast of voor de woning in openbaar gebied. De parkeerplaatsen worden door een groene haag afgescheiden. In totaal zijn er 52 parkeerplaatsen in het openbaar gebied.

DUURZAAM WONEN

Alle woningen voldoen aan de allerlaatste duurzaamheidseisen, hetgeen inhoudt dat de woningen voldoen aan de BENG norm. BENG staat voor bijna energieneutraal. En dat betekent gelukkig  geen gas meer, goed geïsoleerd, met vloerverwarming en voorzien van zonnepanelen en een luchtwarmtepomp. Ten opzichte van BENG is er voor dit project gekozen om het aantal zonnepanelen te verdubbelen! En dat bespaart aanzienlijk op de maandelijkse energiekosten, is beter voor het milieu en bovendien ook nog eens goed voor de toekomst van je kinderen. Bij veel financiers ontvang je een aantrekkelijke rentekorting (groenkorting) alsmede hogere financieringsomvang.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Rode Kool Sint Maarten
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 32 beschikbaar
Prijs
€ 324.840,- tot € 394.840,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Schagen.

Aanmelden