Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Landsheer Warmenhuizen fase 3

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Schagen - Schagen
Actueel aanbod

€ 308.041,- tot € 672.090,-

Kenmerken

Woonoppervlak
79 - 158m2
Kaveloppervlak
119 - 531m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

Prachtige wijk vol reële woonkansen
42 projectmatige woningen bestaande uit 1 vrijstaande woning Dukaat, 10 tweekappers Daalder en Penning, 16 kwadrantwoningen Gulden, 4 patiowoningen Duit en Florijn en 11 appartementen in gebouw Munt. Deze worden op traditionele wijze gebouwd door Ooms Bouw uit Scharwoude. De ontwerpen zijn afkomstig van BBHD architecten & ingenieurs uit Alkmaar. Klimaat@home legt hier alle installaties aan én onderhoudt deze. Warmtepomp, zonnepanelen en dergelijken leas je namelijk. Je krijgt zorgeloos comfort tegen een vast bedrag per maand.

In Landsheer koop je een woning met het A label. Zo worden de woningen in de laatste fase gasloos opgeleverd en zorgen slimme oplossingen, zoals goede isolatie, triple glas, zonnepanelen en een WTW; warmte terugwin installatie (welke warmte terug wint uit de ventilatiestromen) ervoor dat je energierekening een stuk lager is dan wanneer je een bestaande woning koopt. En niet onbelangrijk, door het gebruik van duurzame onderhoudsarme materialen heb je nauwelijks omkijken naar het onderhoud van je woning. Daarnaast is de omgevingsvergunning voor de laatste fase al verleend en kan de bouw in het voorjaar van 2023 starten.

Omgeving

Warmenhuizen wordt omringd door dorpen zoals Krabbendam, Burgerbrug, Petten, Sint Maarten, Oudkarspel, Broek op Langedijk, Bergen, Schoorl en de stad Schagen. Binnen een half uur fietsen kun je je lekker uitleven op de Klimduin van Schoorl, genieten van de wonderschone duinen of proeven van de gezonde zeelucht aan de Noordzee. Warmenhuizen ligt centraal tussen de N245, N504 en N9. Steden als Den-Helder, Alkmaar, Haarlem en Amsterdam zijn eenvoudig aan te rijden.

Voorzieningen

Warmenhuizen is gastvrij, sociaal levendig, gezellig, sportief, ondernemend en een volledig verzorgd woondorp. Alle voorzieningen zijn door de compacte opzet goed bereikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een supermarkt, een huisarts, een basisschool en een kinderdagverblijf. Ook sportliefhebbers kunnen hun energie kwijt bij de vele sportverenigingen zoals de tennis-, volleybal-, schaats-, atletiek- en voetbalvereniging. En houd je van een feestje of evenement? Dan ben je in Warmenhuizen op je plek. Gedurende het jaar organiseert een actieve dorpskern diverse evenementen zoals muziekfestivals, jaarmarkten en sportevenementen. In Warmenhuizen is altijd iets te beleven.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Landsheer Warmenhuizen fase 3
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
42
Prijs
€ 308.041,- tot € 672.090,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Geschakeld, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Schagen.

Aanmelden