Huren op de Helmweg

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Schagen - Schagen
Toekomstig aanbod

Over dit project

Een prachtig kenmerkend pand in een nieuw jasje! Geheel verbouwd volgens de huidige kwaliteitseisen! Bij dit nieuwbouwproject gaat het over een voormalig horecagelegenheid waar 20 appartementen zijn gerealiseerd. We hebben het hier over voormalig pand Brekers in de Groote Keeten. Deze populaire horecagelegenheid was destijds de enige tent in de wijde omgeving die tot diep in de nacht open was. Dit project maakt het mogelijk om te wonen waar je vroeger lekker uit kon gaan. Het bestaande gebouw wordt voor dit nieuwe project verbouwd. De appartementen gaan voor 30% in de sociale sector en 70% in de vrije sector verhuurd worden.

Dit nieuwbouwproject in de Groote Keeten gaat om 20 appartementen, die qua woonoppervlakte variëren tussen 41 m2 en 85 m2. Van deze 20 appartementen is er één studio, 12 tweekamerappartementen en 7 driekamerappartementen. De appartementen worden deels gestoffeerd opgeleverd, inclusief PVC vloer in visgraat motief gelegd. Ze zijn volledig geïsoleerd en voorzien van een warmtepomp. In de keuken tref je een inductiekookplaat, afzuigkap en vaatwasser aan. Als je huurder bent van een appartement, dien je zelf voor de koelkast en de overige apparatuur in de keuken te zorgen. De appartementen hebben allemaal een eigen berging en tuin. Als huurder dien je zelf invulling te geven aan de tuin en zorg te dragen voor het dagelijks onderhoud.

Het complex is voorzien van een groot atrium met lift. Je kunt er vrij parkeren, er zijn circa 32 parkeerplaatsen te vinden. De aanvaarding van dit project is medio november 2022.

Interesse?
Wil je op de hoogte blijven van dit project? Schrijf je dan in.
Ga naar de projectwebsite https://www.hurenopdehelmweg.nl/

Meer informatie

Kenmerken

Project
Huren op de Helmweg
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Schagen.

Aanmelden