Actueel

Nieuws

Grondwerk voor nieuwe wijk Buitenvaert is begonnen Lokaal nieuws donderdag 16 september 2021

Grondwerk voor nieuwe wijk Buitenvaert is begonnen

Schadenberg Infratechniek uit Hem is aan de rand van de dorpskern met het voorbereidende grondwerk voor plan Buitenvaert begonnen. 

 Lees het bijgaande krantenartikel uit de Schager Courant 16-09-2021

Planuitwerking Buitenvaert gestart Lokaal nieuws donderdag 24 juni 2021

Planuitwerking Buitenvaert gestart

Recent is het bestemmingsplan voor plan Buitenvaert onherroepelijk geworden. Hierop is de planuitwerking gestart. Schadenberg Infratechniek uit Hem heeft opdracht gekregen om te starten met het voorbereidende grondwerk voor dit plan.

Het gaat dan met name om graafwerkzaamheden en het aanbrengen van een zandpakket t.b.v. de toekomstig aan te leggen riolering en wegen. De hiervoor benodigde transporten worden buiten het dorp om geleidt (langs de N248, Dijkweg, Schagerweg en weer terug, zie afbeelding).

Alles is erop gericht om deze voorbereidende werkzaamheden gereed te hebben voor de naderende bouwvak. Hierna zal periodiek controle plaatsvinden in hoeverre de grond (nog) zakt onder het aangebrachte zandpakket. Afhankelijk van de meetresultaten kan het zijn dat er in het najaar nog een keer wat aanvullende zandtransporten plaatsvinden. Alles met als doel om begin volgend jaar echt te kunnen starten met de realisatie van het plan.

Bestemmingsplan vastgesteld! Lokaal nieuws woensdag 12 mei 2021

Bestemmingsplan vastgesteld!

In februari heeft de Raad het bestemmingsplan van Buitenvaert vastgesteld, deze is recent onherroepelijk geworden! En dat is goed nieuws, de plannen voor de 40 woningen kunnen nu verder worden uitgewerkt.

De kracht van het plan is een eigentijdse, ontspannen, groene én waterrijke woonbuurt.

Het plan bestaat uit :

Starterswoningen
Seniorenwoningen
Twee-onder-één-kapwoningen
Vrijstaande woningen
Vrije kavels

Geïnteresseerd?
Geïnteresseerden moeten nog even geduld hebben.
Momenteel wordt er een projectwebsite voor Buitenvaert gebouwd.
Zodra deze online is (naar verwachting half mei), melden wij dit met de juiste link op onze website. U kunt zich dan op de projectwebsite van Buitenvaert vrijblijvend aanmelden als geïnteresseerde om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en de start van de verkoop, die waarschijnlijk na deze zomer begint.

Verkoop
De verkoop is in handen van
Makelaar Verheul
Tel. 0224 – 21 76 00
E-mail: info@verheulgroep.nl

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Schagen.

Aanmelden