Actueel

Nieuws

Waarom kiezen voor een nieuwbouwwoning? Lokaal nieuws vrijdag 19 augustus 2022

Waarom kiezen voor een nieuwbouwwoning?

Wanneer je graag een ander huis wilt, dan heb je natuurlijk een aantal verschillende opties. De optie die door de meeste mensen wordt gekozen, is het kopen van een bestaand ander huis. Een andere optie welke je hebt, is te kiezen voor een nieuwbouwwoning. Ondanks het feit dat dit ook financieel gezien niet voor iedereen is weggelegd, zijn er wel degelijk een flink aantal voordelen te bedenken waar je hiervoor zou moeten kiezen. Om je een idee te geven, hebben we er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Financieel aantrekkelijk

De eerste reden waarom een nieuwbouwhuis een voordeel heeft ten opzichte van een bestaande woning, is dat je deze vrij op naam krijgt. Dit wordt zelfs door sommige banken extra beloont van een lager tarief. Uiteraard staat tegenover dit financiële voordeel ook dat je een stuk meer extra kosten hebt, welke je natuurlijk bij bestaande bouw niet hebt. Bij een nieuwbouw woning kan het dus zo zijn dat je tijdens de bouw ineens wordt verrast met bepaalde extra kosten. Als er in een bestaande woning houten vloeren liggen, dan weet je dit op voorhand en kun je daar eventueel rekening mee houden tijdens het uitbrengen van je bod.

Minder onderhoudskosten

Omdat alles nieuw is, is het moment waarop er voor het eerst onderhoud gepleegd moet worden aan het huis natuurlijk vele malen later, dan wanneer je een bestaande woning koopt. Vooral in de eerste jaren zal je met een nieuwbouwwoning weinig tot geen kosten hebben aan onderhoud. Uiteraard zijn er wel bepaalde zaken waar je rekening mee moet houden. Heb jij namelijk een houten vloer, dan is het wel belangrijk dat deze ieder jaar netjes onderhouden wordt. Wil je dit niet? Dan kun je beter kiezen voor een ander type vloer. Een gietvloer is immers ook ontzettend populair. De gietvloer prijzen zijn vaak ook nog stukken voordeliger dan een houten vloer ook. Daarnaast zijn gietvloeren niet alleen onderhoudsvriendelijk, maar ook ontzettend makkelijk schoon te maken.

Volledig in te richten naar eigen smaak

Eén van de grootste voordelen van een nieuwbouwwoning, is dat je deze volledig kunt inrichten zoals jij dat graag wilt. Zelf de plek van de stopcontacten kun je helemaal zelf bepalen. Dit is natuurlijk voor een absolute interieur liefhebber een absolute droom. Zo bepaal je dus helemaal zelf hoe je alles ingevuld wilt hebben en hoef je nergens rekening mee te houden. In een bestaande woning is dit natuurlijk een heel ander verhaal. Je kunt dan bijvoorbeeld de badkamer of keuken wel willen verplaatsen, maar je kunt je voorstellen dat dit een enorme ingrijpende verbouwing is.

Conclusie

Zoals je kunt lezen, heeft het laten bouwen van een huis zo de nodige voordelen. Uiteraard zijn er ook vast nadelen te bedenken, waardoor het je wellicht tegenhoudt om  hiervoor te kiezen. Wat dus verstandig is om te doen, is om voor jezelf alle plussen en minnen op papier te zetten en op basis daarvan een uiteindelijke beslissing te nemen.

Verkoop 18 appartementen is gestart Lokaal nieuws vrijdag 03 juni 2022

Verkoop 18 appartementen is gestart

Verkoop is gestart, inschrijving sluit op zondag 19 juni om 22:00 uur! 

Verkoopdocumentatie, prijslijst  en uitgebreide lotingsvoorwaarden beschikbaar
U kunt de verkoopbrochure, prijslijst en de uitgebreide lotingsvoorwaarden van de appartementen online downloaden via de website. Dit is te vinden bij uw persoonlijke account onder het kopje bestanden. Wilt u liever beschikken over een hardcopy versie van de verkoopdocumentatie? Dan kunt u deze ophalen bij Verheul Makelaardij, Westerpark 158 te Schagen.

Nog geen account?
Onder de button “account” kunt u uw gegevens invullen, vervolgens ontvangt u een activatielink via de mail om uw registratie te bevestigen. Hierna is uw account actief.

Inschrijven
Wilt u zich definitief inschrijven voor een projectmatig appartement in plan Buitenvaert te Schagerbrug? Dan kunt u dit nu middels uw account op de website www.buitenvaert.nl doen.
De inschrijving sluit op zondag 19 juni om 22:00 uur!

Let op! Heeft u reeds een account, omdat u zich voorafgaand heeft aangemeld als geïnteresseerde? Ook dan dient u het online inschrijfformulier in te vullen om zich definitief in te schrijven!

Vragen betreffende inschrijving en verkoop
Voor tussentijdse vragen kunt u terecht bij de makelaars van
Verheul Makelaardij
Tel. 0224-217600
E-mail schagen@verheulmakelaardij.nl

 

Loting van de woningen en kavels en verkoop appartementen Lokaal nieuws dinsdag 26 april 2022

Loting van de woningen en kavels en verkoop appartementen

Maandag 25 april heeft de loting plaatsgevonden in het bijzijn van de notaris, een afvaardiging van de dorpsraad, de makelaar en USP Vastgoed.

Er is grote belangstelling voor de woningen en kavels in plan Buitenvaert getoond. 123 kandidaten hadden zich ingeschreven om in aanmerking te komen voor een van de 35 woningen en 3 kavels.

Alle bouwnummers zijn voorzien van een kandidaat koper, waarvan 37 uit Schagerbrug en gemeente Schagen (categorie 1 en 2) en 1 kandidaat daar buiten (categorie 3).

18 appartementen binnenkort in de verkoop
Tevens worden er in plan Buitenvaert nog 18 appartementen gerealiseerd. Het bestemmingsplan is onlangs onherroepelijk geworden. De verkoop start naar verwachting in juni.

Heeft u een account, dan laten wij u te zijner tijd per e-mail weten wanneer er meer informatie beschikbaar is en wanneer u zich definitief kunt inschrijven om in aanmerking te komen voor een van deze appartementen.

Nog geen account?
Onder de button “account” kunt u uw gegevens invullen, vervolgens ontvangt u een activatielink via de mail om uw registratie te bevestigen. Hierna is uw account actief en wordt u per e-mail op de hoogte gehouden.

Vragen
Voor vragen kunt u terecht bij de makelaars van
Verheul Makelaardij
Tel. 0224-217600
E-mail schagen@verheulmakelaardij.nl

Verkoop gestart woningen & kavels Lokaal nieuws donderdag 07 april 2022

Verkoop gestart woningen & kavels

Inschrijving sluit op zondag 24 april as. om 22:00 uur!

De verkoop is van start gegaan voor de woningen en kavels en de verkoopdocumentatie is beschikbaar. De verkoop van de appartementen volgt later.

Verkoopdocumentatie en uitgebreide lotingsvoorwaarden beschikbaar
U kunt de verkoopbrochure en de uitgebreide lotingsvoorwaarden van de woningen en kavels online downloaden via uw account. Dit is te vinden bij uw persoonlijke account onder het kopje bestanden. Wilt u liever beschikken over een hardcopy versie van de verkoopdocumentatie? Dan kunt u deze ophalen bij Verheul Makelaardij, Westerpark 158 te Schagen.

Nog geen account?
Onder de button “account” kunt u uw gegevens invullen, vervolgens ontvangt u een activatielink via de mail om uw registratie te bevestigen. Hierna is uw account actief.

Inschrijven
Wilt u zich definitief inschrijven voor een projectmatige woning of kavel in plan Buitenvaert te Schagerbrug? Dan kunt u dit nu via de website middels uw account doen (m.u.v. appartementengebouw Huize Buitenvaert, verkoop hiervan start later).

De inschrijving sluit op zondag 24 april as. om 22:00 uur!

Let op, heeft u reeds een account, omdat u zich voorafgaand heeft aangemeld als geïnteresseerde? Ook dan dient u het online inschrijfformulier in te vullen om zich definitief in te schrijven!

Vragen betreffende inschrijving en verkoop
Voor tussentijdse vragen kunt u terecht bij de makelaars van Verheul makelaardij 
Tel. 0224-217600
E-mail schagen@verheulmakelaardij.nl

Bericht in het NHD Schagen Lokaal nieuws donderdag 31 maart 2022

Bericht in het NHD Schagen

Run op huizen in nieuw dorpswijkje Buitenvaert:

Artikel in het NHD Schagen.
Lees het volledige bericht: https://lnkd.in/gMMynwXs

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Schagen.

Aanmelden