Actueel

Nieuws

Verkoop 18 appartementen is gestart Lokaal nieuws vrijdag 03 juni 2022

Verkoop 18 appartementen is gestart

Verkoop is gestart, inschrijving sluit op zondag 19 juni om 22:00 uur! 

Verkoopdocumentatie, prijslijst  en uitgebreide lotingsvoorwaarden beschikbaar
U kunt de verkoopbrochure, prijslijst en de uitgebreide lotingsvoorwaarden van de appartementen online downloaden via de website. Dit is te vinden bij uw persoonlijke account onder het kopje bestanden. Wilt u liever beschikken over een hardcopy versie van de verkoopdocumentatie? Dan kunt u deze ophalen bij Verheul Makelaardij, Westerpark 158 te Schagen.

Nog geen account?
Onder de button “account” kunt u uw gegevens invullen, vervolgens ontvangt u een activatielink via de mail om uw registratie te bevestigen. Hierna is uw account actief.

Inschrijven
Wilt u zich definitief inschrijven voor een projectmatig appartement in plan Buitenvaert te Schagerbrug? Dan kunt u dit nu middels uw account op de website www.buitenvaert.nl doen.
De inschrijving sluit op zondag 19 juni om 22:00 uur!

Let op! Heeft u reeds een account, omdat u zich voorafgaand heeft aangemeld als geïnteresseerde? Ook dan dient u het online inschrijfformulier in te vullen om zich definitief in te schrijven!

Vragen betreffende inschrijving en verkoop
Voor tussentijdse vragen kunt u terecht bij de makelaars van
Verheul Makelaardij
Tel. 0224-217600
E-mail schagen@verheulmakelaardij.nl

 

Loting van de woningen en kavels en verkoop appartementen Lokaal nieuws dinsdag 26 april 2022

Loting van de woningen en kavels en verkoop appartementen

Maandag 25 april heeft de loting plaatsgevonden in het bijzijn van de notaris, een afvaardiging van de dorpsraad, de makelaar en USP Vastgoed.

Er is grote belangstelling voor de woningen en kavels in plan Buitenvaert getoond. 123 kandidaten hadden zich ingeschreven om in aanmerking te komen voor een van de 35 woningen en 3 kavels.

Alle bouwnummers zijn voorzien van een kandidaat koper, waarvan 37 uit Schagerbrug en gemeente Schagen (categorie 1 en 2) en 1 kandidaat daar buiten (categorie 3).

18 appartementen binnenkort in de verkoop
Tevens worden er in plan Buitenvaert nog 18 appartementen gerealiseerd. Het bestemmingsplan is onlangs onherroepelijk geworden. De verkoop start naar verwachting in juni.

Heeft u een account, dan laten wij u te zijner tijd per e-mail weten wanneer er meer informatie beschikbaar is en wanneer u zich definitief kunt inschrijven om in aanmerking te komen voor een van deze appartementen.

Nog geen account?
Onder de button “account” kunt u uw gegevens invullen, vervolgens ontvangt u een activatielink via de mail om uw registratie te bevestigen. Hierna is uw account actief en wordt u per e-mail op de hoogte gehouden.

Vragen
Voor vragen kunt u terecht bij de makelaars van
Verheul Makelaardij
Tel. 0224-217600
E-mail schagen@verheulmakelaardij.nl

Verkoop gestart woningen & kavels Lokaal nieuws donderdag 07 april 2022

Verkoop gestart woningen & kavels

Inschrijving sluit op zondag 24 april as. om 22:00 uur!

De verkoop is van start gegaan voor de woningen en kavels en de verkoopdocumentatie is beschikbaar. De verkoop van de appartementen volgt later.

Verkoopdocumentatie en uitgebreide lotingsvoorwaarden beschikbaar
U kunt de verkoopbrochure en de uitgebreide lotingsvoorwaarden van de woningen en kavels online downloaden via uw account. Dit is te vinden bij uw persoonlijke account onder het kopje bestanden. Wilt u liever beschikken over een hardcopy versie van de verkoopdocumentatie? Dan kunt u deze ophalen bij Verheul Makelaardij, Westerpark 158 te Schagen.

Nog geen account?
Onder de button “account” kunt u uw gegevens invullen, vervolgens ontvangt u een activatielink via de mail om uw registratie te bevestigen. Hierna is uw account actief.

Inschrijven
Wilt u zich definitief inschrijven voor een projectmatige woning of kavel in plan Buitenvaert te Schagerbrug? Dan kunt u dit nu via de website middels uw account doen (m.u.v. appartementengebouw Huize Buitenvaert, verkoop hiervan start later).

De inschrijving sluit op zondag 24 april as. om 22:00 uur!

Let op, heeft u reeds een account, omdat u zich voorafgaand heeft aangemeld als geïnteresseerde? Ook dan dient u het online inschrijfformulier in te vullen om zich definitief in te schrijven!

Vragen betreffende inschrijving en verkoop
Voor tussentijdse vragen kunt u terecht bij de makelaars van Verheul makelaardij 
Tel. 0224-217600
E-mail schagen@verheulmakelaardij.nl

Bericht in het NHD Schagen Lokaal nieuws donderdag 31 maart 2022

Bericht in het NHD Schagen

Run op huizen in nieuw dorpswijkje Buitenvaert:

Artikel in het NHD Schagen.
Lees het volledige bericht: https://lnkd.in/gMMynwXs

Overeenkomst getekend voor nieuwe woningen in Petten Lokaal nieuws dinsdag 15 maart 2022

Overeenkomst getekend voor nieuwe woningen in Petten

Overeenkomst getekend voor nieuwe woningen in Petten

Op 15 maart ondertekenden wethouder Jelle Beemsterboer, Peter Langenberg, ontwikkelaar van ZeemanVastgoed en Guido Scholtens van Scholtens Projecten een intentieovereenkomst voor de ontwikkeling van woningen in Petten. Lees meer. 

Binnenkort in verkoop Lokaal nieuws donderdag 10 maart 2022

Binnenkort in verkoop

De vernieuwde projectwebsite is online.

De impressies van de 9 vrijstaande woningen, 18 twee-onder-één-kapwoningen, 8 rijwoningen, 18 appartementen & 3 vrije sector kavels die het plan rijk is, kunt u hierop zien. De website is tevens uitgebreid met informatie zoals de plattegronden van de woningen, een duidelijke situatie en de circa vanaf prijzen. Het is nu mogelijk om een eigen account aan te maken en uw voorkeur voor uw favoriete woning(en) en/of kavel(s) kenbaar te maken.

Voordelen van een eigen account?
- Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws
- Voorkeuren online doorgeven en aanpassen
- Alle documenten van uw favoriete woning(en) en kavel(s) bij elkaar
- De status van het project en van uw favoriete woning(en) en kavel(s) bekijken
- Persoonlijke gegevens kunt u zelf wijzigen

Wanneer in de verkoop?
De aankomende tijd zijn wij nog volop bezig om de verkoopinformatie zoals de verkoopbrochure, kopers contracten, tekeningen, technische omschrijvingen en dergelijke gereed te maken.
Als u een account heeft aangemaakt, wordt u automatisch geïnformeerd wanneer de verkoopdocumentatie beschikbaar is én vanaf welke datum de verkoop definitief van start gaat. 

De verkoop is in handen van
Verheul Makelaardij
Tel. 0224-217600
E-mail: schagen@verheulmakelaardij.nl

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Schagen.

Aanmelden