Buitenvaert Schagerbrug

Schagen - Schagen
Toekomstig aanbod

Over dit project

Buitenvaert
Schagerbrug
Het dorp Schagerbrug krijgt met plan Buitenvaert de uitbreiding waar het al jaren om zit te springen. Het wordt een prachtige wijk, omsloten door een brede vaart en verscholen achter bomen. Een wijk met veel groen en water, waar je je longen vult met frisse lucht en ver kunt kijken.

De nieuwe wijk krijgt een mix van verschillende woningtypes.

Het plan bestaat uit:
- Rijwoning
- Twee-onder-één-kapwoningen
- Vrijstaande woningen
- Vrije kavels
- Appartementen

De kracht van het plan is een eigentijdse, ontspannen, groene én waterrijke woonbuurt. Een plek waar je groot zou willen worden. Daarmee wil de gemeente en de ontwikkelaar met name starters en jonge gezinnen de ruimte geven.
Bent u geïnteresseerd in een woning of kavel?
Ziet u zichzelf al wonen in dit waterrijke plan? Maak dan een account aan en schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.
Ga naar de projectwebsite voor meer informatie www.buitenvaert.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Buitenvaert Schagerbrug
Type woningen
2-onder-1-kap, Rijwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Schagen.

Aanmelden