SinmareVeld

Schagen - Schagen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

SinmareVeld verrijst op een aantrekkelijke plek in Sint Maarten. Zo woont u hier dicht bij de natuur. Dagelijkse voorzieningen als winkels, basisschool, kinderopvang en sportclubs vindt u om de hoek.Dicht bij de trein en dicht bij de snelweg, zonder het dorpse gevoel te verliezen. Zo woont u heerlijk ruim en rustig en bent u toch van alle gemakken voorzien!

Met genoegen introduceren we ons, de Ontwikkelcombinatie USP Vastgoed en Ooms Wonen, als uw nieuwe buren in de prachtige omgeving van Sint Maarten. Wij zijn van plan om een woningbouwproject te realiseren aan De Omloop en Groenedijk dat past binnen de unieke karakteristieken van uw gemeenschap.

Geef uw woonwens door!
Uw mening en inzichten zijn van onschatbare waarde bij de ontwikkeling van plan SinmareVeld. Wij vragen u om mee te denken door het invullen van een korte enquĂȘte. U kunt aangeven wat voor type woning u graag zou willen, voordat er een definitief plan wordt gemaakt.
Uw deelname wordt zeer gewaardeerd en hiermee proberen we samen uw droomwoning te realiseren.

Meer informatie

Kenmerken

Project
SinmareVeld
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Schagen.

Aanmelden